Ga direct naar hoofd-inhoud »

Novelta legt de lat hoog !

Sinds het ontstaan van Novelta in 1950 richten we ons op het succes van onze klanten. Novelta is gespecialiseerd in het voorzien van kwalitatief hoogstaande producten en diensten tegen een merkwaardig sterke prijs. Deze producten moeten voldoen aan allerlei hoge normen wat betreft gezondheid, veiligheid en milieu. Novelta begeleidt zijn klanten hierbij door het bieden van technische informatie en professionele ondersteuning.

Ervaren, oplossingsgericht, kwaliteitsbewust en efficiënt; in bijna alle opzichten lijkt het profiel van Novelta op dat van een echte vakman. En dat is niet zo verwonderlijk als u weet dat wij reeds 60 jaar middenin en zo dichtbij de schilderswereld staan.

 

 

Enorme Voorraad

Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt. Van deze giganten houden wij zomaar eventjes alles in voorraad. Dat wil zeggen, alle kleuren en alle verpakkingen, goed voor 40.000 artikels uit stock leverbaar. Wij beschikken over een enorm magazijn van 15.000 vierkante meter om de klant steeds op zijn wenken te kunnen bedienen. Zo zijn we zelfs in staat om gedurende twee volledige maanden heel Vlaanderen te beleveren zonder aanvulling van de fabrikanten.

 

 

Unieke Service

Daarnaast genieten onze klanten steeds van de beste service. Dat wil zeggen: dagelijkse leveringen, ongeacht de hoeveelheid en/of de verpakking, en dit altijd franco. Wie bestelt voor 9u 's ochtends, wordt diezelfde dag nog beleverd. De vrachtwagens van Novelta zijn dus dagelijks op de baan om alle klanten in Antwerpen en Oost-Vlaanderen te voorzien van de nodige producten.

Ook heeft Novelta 4 gespecialiseerde service centers, deze zijn verspreid over Vlaanderen, namelijk: Gent, Borgerhout, Kontich en Herentals. Hier kan u steeds terecht voor stockartikels en professionele bijstand omtrent technische informatie van producten. Onze werknemers staan hiervoor elke werkdag voor u klaar.

 

 

 

 

 

 

Algemene Verkoopsvoorwaarden